Home Basis Tomaten ontvellen

Tomaten ontvellen

Tomaten kun je niet schillen, maar in een tomatensaus is het vaak wenselijk, dat er geen velletje om de tomaten meer zitten. Wat is nu de gemakkelijkste manier om tomaten ontvellen. Voor de doorgewinterde hobby-koks zal dit allemaal al bekend zijn, maar voor beginnende hobby-koks en de gewone man of vrouw die ‘s avonds voor een bord warm eten zorgen kan dit een handige aanvulling zijn. Voor recepten met tomaten kijk hier.

Hoe ontvel je tomaten?

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Tomatensoep met gehaktballetjes

Deze tomatensoep met gehaktballetjes is geen soep uit zakje of pakje, maar een eigen gemaakte soep met behulp...

Zelf krokante muesli maken

Zelf krokante muesli maken is eigenlijk heel gemakkelijk en dan ook nog eens zoveel lekkerder! Wanneer je zelf...

Kabeljauw gewikkeld in Parmaham met bloemkool en tomatensaus

De kabeljauw gewikkeld in Parmaham met bloemkool en tomatensaus is een heerlijk gezond gerecht. De kabeljauw is een...