Home Basis Tomaten ontvellen

Tomaten ontvellen

Tomaten kun je niet schillen, maar in een tomatensaus is het vaak wenselijk, dat er geen velletje om de tomaten meer zitten. Wat is nu de gemakkelijkste manier om tomaten ontvellen. Voor de doorgewinterde hobby-koks zal dit allemaal al bekend zijn, maar voor beginnende hobby-koks en de gewone man of vrouw die ‘s avonds voor een bord warm eten zorgen kan dit een handige aanvulling zijn. Voor recepten met tomaten kijk hier.

Hoe ontvel je tomaten?

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Risotto met gerookte zalm

Dit is mijn versie van een Risotto met gerookte zalm. Geen ingewikkelde ingrediënten, de hoofdbestanddelen zijn zalm, risotto...

Yoghurt dressing

In een mum van tijd heb je deze yoghurt dressing op tafel staan of over je salade gedaan. Een lekkere frisse dressing...

Aziatische groenteburger

De hamburger, de fastfood icoon aller tijde, toch? Wanneer je aan fastfood denkt, dan komt de hamburger waarschijnlijk...