Tomaten kun je niet schillen, maar in een tomatensaus is het vaak wenselijk, dat er geen velletje om de tomaten meer zitten. Wat is nu de gemakkelijkste manier om tomaten ontvellen. Voor de doorgewinterde hobby-koks zal dit allemaal al bekend zijn, maar voor beginnende hobby-koks en de gewone man of vrouw die ‘s avonds voor een bord warm eten zorgen kan dit een handige aanvulling zijn. Voor recepten met tomaten kijk hier.
Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.
RELATED ARTICLES
Ananas
De ananas is een unieke tropische vrucht die ook uitstekend in Nederland verkrijgbaar is. Het enorm smaakvolle zoetzure vruchtvlees is heerlijk om...
Mandarijn
Mandarijnen zijn kleine citrusvruchten die van oorsprong in Oost-Azië worden geteeld. Het is één van de tientallen soorten citrusvruchten en kruisingen tussen...
Frambozen
De framboos is de vrucht van een plant uit de rozenfamilie. Samen met de braam behoort de framboos tot het geslacht Rubus,...
Recent Posts
Zoete aardappel friet uit de oven
Zoete aardappel friet uit de oven is een gezonde variant van aardappel frieten. Het is niet hetzelfde, maar...
Frans boerenbrood van speltmeel
Alleen al als je er naar kijkt krijg je honger. Gelukkig kun je met dit recept Frans boerenbrood...
Biefstuk met pepersaus, salade met meirapen en zelfgemaakte frieten
Zo lekker om af en toe een lekkere biefstuk te eten met een zelfgemaakte pepersaus. Natuurlijk kan er dan geen zelfgemaakte frieten...