Home Nieuws Thuisafgehaald

Thuisafgehaald

Sinds kort heb ik mij aangemeld op thuisafgehaald.nl. Ik weet niet of jullie dit kennen, maar dit is een site om maaltijden te delen met je buurt. Jij kan maaltijden delen met je buren of als je een keer geen zin hebt om te koken zoek je bij jou in de buurt of er mensen zijn met een maaltijd over.

Ik heb er voor gekozen om mijn maaltijden te delen. Het is heel eenvoudig om te starten. Je maakt een account aan en dan kun je er meteen al gerechten op zetten. Je hoeft alleen aan te geven wat je kookt, hoeveel porties je over denkt te hebben, wanneer je het gaat eten, wanneer zet het kunnen afhalen en voor welke prijs ze het eten kunnen afhalen. Eventueel kun je er een foto bij plaatsen.

Doordat je hebt aangeven waar je woont kunnen mensen in jouw buurt je heel makkelijk vinden.

Het mooie van dit concept is dat je hierdoor geen of minder eten hoeft weg te gooien. Voor de afhalers is het natuurlijk ook ideaal. Ze krijgen voor weinig geld vaak een gezonde maaltijd. Vaak beter als de kant-en-klaar maaltijden die je in de supermarkt koopt. Heb je een drukke dag gehad dan hoef je alleen maar bij je buren de maaltijd af te halen.

Dit is mijn link: http://www.thuisafgehaald.nl/koks/robennoortje/kok-11291

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Nieuwe lading volkoren spelt broodjes

De nieuwe lading volkoren spelt broodjes zijn weer klaar voor aankomende week. Het kost je een kwartier aan arbeid en een paar uur aan...

Stokbrood met kip en gele curry

Deze stokbrood met kip en gele curry is lekker als lunch, maar kan ook natuurlijk als avondmaal gegeten...

Pizza Capriciosa

Ik schreef al eerder dat Pizza mijn favoriete fastfood gerecht is en mijn favoriete pizza is een doodnormale Pizza...