Terug van weggeweest

Het is inmiddels bijna 6 maanden geleden, dat ik een nieuw bericht plaatste. Erg lang geleden, al zeg ik hetzelf. Helaas door tijdgebrek was het even niet anders. Gelukkig kan ik nu weer tijd vrij maken om weer regelmatig een nieuw bericht te plaatsen. Ik heb nog aantal foto’s klaar staan met recepten en deze zal ik dan binnenkort ook plaatsen. Wat dacht je van deze recepten?

 

En het jaar begon zo goed met het plaatsen van nieuwe recepten. Enkele veel bekeken recepten uit 2016 waren onder andere deze:

En zoals je wellicht al had opgemerkt begint het weer om te slaan en komen er weer aantal mooie herfst- en wintergroente aan en de daarbij horende recepten. Enkele typische herfstrecepten vind ik deze bijvoorbeeld:

Enkele linkjes naar wat mij betreft echte herfstige recepten:

En daar kunnen er natuurlijk nog meer bij. En die gaan er dan ook binnenkort komen.

Leave a Comment