Tagliatelle all’aglio, olio e peperoncino voor velen beter bekend met spaghetti. De reden waarvoor ik voor Tagliatelle heb gekozen is, omdat ik de witte asperges gesneden heb in dezelfde vorm. Naast de asperges heb ik ook nog spruiten toegevoegd.
Wat in de titel van het gerecht ontbreekt is de biefstuk. Ik was bang dat de titel uiteindelijk net zo groot werd als het gehele recept. Wanneer je de biefstuk toevoegt doe het dan goed en koop ze biologisch. De vegetariërs onder ons weten wat ze met de biefstuk moeten doen, inderdaad weglaten. Verder heb ik nog een groene pesto gemaakt, die functioneert als extra smaakmaker. Hierin is ook de knoflook (aglio) en olie (olio) verwerkt.
Sommige recepten maak ik maar een paar keer per jaar en andere wat vaker. Soms in een wat andere vorm en dat zal ook met dit recept gebeuren. De spruiten, witte asperges en biefstuk zullen af en toe plaats maken voor andere groente en soms wel of geen vlees. In de basis met het hete van de pepertjes, de knoflook en een heerlijke pesto kun je nog vele kanten op. Aan de slag dan maar.