Weer eens tijd voor soep, dit keer is het de beurt aan een romige pompoensoep. De pompoensoep past goed bij de regenachtige dagen en de komst van de herfst. Een mooie oranje soep met enige pittigheid. Geen vis of vlees toegevoegd, dus ook voor vegetariërs is de romige pompoensoep goed te eten. Door de pepers later als garnering toe te voegen is de soep ook goed te eten voor kinderen.
Nog wat extra kruiden om meer smaak toe te voegen en je hebt een heerlijke soep. Of dit nu voor de lunch, voorgerecht of hoofdgerecht is. Bij de pompoensoep heb ik ook nog een heerlijk brood gemaakt, zodat je lekker kunt dopen.
Ziet er heel goed uit! Maar 11 blz. afprinten voor dit recept is er DIK over… Allee, ik ga het proberen maar doe hier iets aan…
Ik ben het hier helemaal mee eens. Zou je een korte printversie kunnen maken erbij, zodat ik alleen het recept print en niet alle foto’s? Ik ga de soep nu maken, het ziet er heel smakelijk uit!
Ik ga mijn best doen om het voor elkaar te krijgen…..goed?
[…] overgebleven geroosterde pompoenpitten kun je weer hergebruiken in je pompoensoep, als tussendoortje of bijvoorbeeld in de […]
Knippen en plakken van tekst in word, zou ook moeten lukken.
ik ben heel bij met de foto”s die erbij staan super omdat ik nog maar een beginner ben. Die pompoenpitten heb ik al twee keer proberen te roosteren een tijdrovend werk en het resultaat is de vuilnisbak. Mijn zoon een echte hobbykok lukt het ook niet dus kopen we maar een potje in de winkel helaas zijn die best prijzig. Veel kkok plezier allemaal
Het was Heerlijk!! Leuk snel heel lekker recept. Heb het gegeten met zelfgebakken naanbrood!! de ideale combinatie