Review | Slacentrifuge Smart Touch Zyliss

Nu denk je misschien een review over een slacentrifuge? Ja, inderdaad een review over de Slacentrifuge Smart Touch Zyliss. Wat een fijn apparaat en eigenlijk essentieel als je regelmatig een salade eet. Natuurlijk kun je een voorverpakte salade eten. Alleen gebeurt het mij te vaak, dat de saladezak eenmaal geopend niet heel veel dagen overleefd in de koelkast. Met 3 daagjes in de koelkast en nog geen bruine vlekjes dan ben ik al heel blij.

Nu mocht ik onlangs de Slacentrifuge Smart Touch Zyliss testen. Ja, wat doet deze slacentrifuge beter dan andere. Allereerst ziet de centrifuge er goed en degelijk uit. Je haalt hem gemakkelijk uit elkaar. Zowel de schaal als de deksel zijn gemakkelijk schoon te maken. Volgens de verpakking is je sla in één keer drukken droog. Bij veel andere apparaten blijf je maar drukken, totdat de salade droog is. En inderdaad bij de Slacentrifuge Smart Touch Zyliss kom je al een heel eind met één keer drukken. Echter is de centrifuge goed gevuld dan zul je een paar keer moeten drukken. Ik had dan ook de kleine versie, waarschijnlijk gaat dit beter met de grotere versie.

 

Oh ja, natuurlijk kun je Slacentrifuge niet alleen voor sla gebruiken. Wat denk je van spinazie of kruiden? Wanneer de sla, spinazie of kruiden droog zijn kun je ze met gemak 5 dagen in de koelkast bewaren. En dat is dan ook weer lekker duurzaam. Doe ze vervolgens in een theedoek nadat de blaadjes droog zijn geworden.

Een tip voor minder afwas. Vul de kom met water en doe daar water en de sla in. Haal vervolgens de sla uit de kom met je handen en leg deze in het mandje. Gooi daarna het water uit de kom en herhaal deze stappen totdat je geen zand of andere viezigheid meer ziet. Doe vervolgens het mandje in de kom en zet de deksel erop, druk en laat het apparaat zijn werk doen.

Conclusie Slacentrifuge Smart Touch Zyliss

Koop een slacentrifuge en vooral deze Slacentrifuge Smart Touch Zyliss is zeker aan te bevelen. Eenmaal gekocht kun je hem gemakkelijk jaren gebruiken. Dus de kosten per keer is nihil. Ik weet zeker dat je salades beter gaat smaken zonder natte blaadjes sla. Koop de kleine variant als je salade maakt voor 2-3 personen en de grote variant Slacentrifuge Smart Touch Zyliss Groot voor meer dan 3 personen.

Misschien vind je dit ook leuk!

Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment