Review en winactie | Rosti Mepal Margrethe Beslagkom


Onlangs mocht ik een product testen van Rosti Mepal. Ongetwijfeld heb je wel eens van het merk Rosti Mepal gehoord of gelezen. Niet? Kijk dan eens in de kasten en ga op zoek naar bewaardozen, vershoudboxen, broodtommels, kinder- of kampeerservies. Ongetwijfeld zit er wel iets bij van Rosti Mepal.

Op hun vernieuwde webshop ging ik op onderzoek uit. Meteen werd ik hebberig en wist even niet welke keuze ik moest gaan maken. Uiteindelijk koos ik voor de Rosti Mepal Margrethe beslagkom.


Waarom? De kom was 60 jaar geworden, dus moest het wel een goede beslagkom zijn. En eerlijk gezegd kon ik ook wel een nieuwe kom gebruiken. Ik gebruik de beslagkom elke week wel om mijn brooddeeg te laten rijzen, dus hij wordt goed gebruikt. Nu maak ik altijd twee brood ladingen tegelijk, dus deze kwam goed van pas.


Nu kreeg ik een beslagkom met een multi-deksel. Met de multideksel kun je raspen en schaven. Erg handig natuurlijk maar ik had wel mijn twijfels.

Bleef de beslagkom wel op zijn plek, wanneer je bijvoorbeeld kaas ging raspen. Gelukkig waren mijn twijfels direct weg bij het in gebruik nemen. De beslagkom is wat zwaarder en heeft een anti-slip ring onderop zitten. Hierdoor blijft de beslagkom goed op zijn plaats. En een groot voordeel is dat alles bij het raspen of schaven direct in de beslagkom beland. Verder heeft de beslagkom een handige schenktuit en is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en maten.

Lijkt jou deze Rosti Mepal Margrethe beslagkom met multideksel ook wel handig? Dan heb ik goed nieuws ik mag er namelijk ook eentje weggeven aan één van de lezers.

Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat een reactie achter op deze pagina dat je mee wilt doen (Vergeet niet je mailadres in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen)
 • Like mijn facebookpagina of wanneer je deze al geliked heb deel dan dit bericht op facebook
 • Like de facebookpagina van Rosti Mepal

Op 16 november zal ik de winnaar informeren via de mail!

Showing 5 comments
 • Rik
  Beantwoorden

  Ik doe mee!!! Wat een ongelovelijk makkelijke kom lijkt met dit!
  Bespaart tevens ook afwas met een rasp in de deksel

 • Anita H.
  Beantwoorden

  Ik wil heel graag meedoen!!

 • Jessica
  Beantwoorden

  Wat ga heb je een leuke pagina. Ik ga wat recepten uitproberen!

 • Esther
  Beantwoorden

  Ik doe ook graag mee 🙂

 • Marlou
  Beantwoorden

  De Rosti Mepal Margrethe beslagkom is meer als een beslagkom, het is een echte allround kom. Worteltjes raspen, komkommertje schaven. Of gewoon wat citroenrasp voor in je cakebeslag, super-handig!

Leave a Comment