Home Review Review | Rosti Mepal Margrethe Beslagkom

Review | Rosti Mepal Margrethe Beslagkom

Onlangs mocht ik een product testen van Rosti Mepal. Ongetwijfeld heb je wel eens van het merk Rosti Mepal gehoord of gelezen. Niet? Kijk dan eens in de kasten en ga op zoek naar bewaardozen, vershoudboxen, broodtommels, kinder- of kampeerservies. Ongetwijfeld zit er wel iets bij van Rosti Mepal.

Rosti Mepal Margrethe Beslagkom

Op hun vernieuwde webshop ging ik op onderzoek uit. Meteen werd ik hebberig en wist even niet welke keuze ik moest gaan maken. Uiteindelijk koos ik voor de Rosti Mepal Margrethe beslagkom.

Waarom? De kom was 60 jaar geworden, dus moest het wel een goede beslagkom zijn. En eerlijk gezegd kon ik ook wel een nieuwe kom gebruiken. Ik gebruik de beslagkom elke week wel om mijn brooddeeg te laten rijzen, dus hij wordt goed gebruikt. Nu maak ik altijd twee brood ladingen tegelijk, dus deze kwam goed van pas.

Nu kreeg ik een beslagkom met een multi-deksel. Met de multideksel kun je raspen en schaven. Erg handig natuurlijk maar ik had wel mijn twijfels.

Bleef de beslagkom wel op zijn plek, wanneer je bijvoorbeeld kaas ging raspen. Gelukkig waren mijn twijfels direct weg bij het in gebruik nemen. De beslagkom is wat zwaarder en heeft een anti-slip ring onderop zitten. Hierdoor blijft de beslagkom goed op zijn plaats. En een groot voordeel is dat alles bij het raspen of schaven direct in de beslagkom beland. Verder heeft de beslagkom een handige schenktuit en is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en maten.

Lijkt jou deze Rosti Mepal Margrethe beslagkom met multideksel ook wel handig? De beslagkom is op de website van bol.com te koop.

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

5 REACTIES

  1. Ik doe mee!!! Wat een ongelovelijk makkelijke kom lijkt met dit!
    Bespaart tevens ook afwas met een rasp in de deksel

  2. De Rosti Mepal Margrethe beslagkom is meer als een beslagkom, het is een echte allround kom. Worteltjes raspen, komkommertje schaven. Of gewoon wat citroenrasp voor in je cakebeslag, super-handig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kwaliteit
Levensduur
Prijs

Recent Posts

Madras Curry Pasta

Mijn zoektocht naar een recept voor een originele Madras Curry Pasta heb ik online niet kunnen vinden. Misschien...

Platgeslagen gebakken aardappels

Gebakken aardappels kun je op diverse manieren bereiden, van gebakken aardappelblokjes tot aardappelpartjes uit de oven. Met schil...

Romige pasta met prei, champignons en spekjes

Zo deze romige pasta met prei, champignons en spekjes smaakte goed! Althans dat vonden wij thuis. Lekker gemakkelijk...