Home Review Review | Boska Fondue Set

Review | Boska Fondue Set

Van een webwinkel mocht ik deze Boska Fondue set reviewen. Ik word helemaal gelukkig van kaasfonduen, dus ik heb met volle tuigen genoten van de test. Met de komende feestdagen in het vooruitzicht hadden ze de Boska Fondueset verpakt in kerstpapier. Het is erg leuk als een bedrijf een klein beetje extra moeite doet om de klant te verrassen.

Nu verder over de Boska Fondue set. De set bestaat uit een keramische fonduepan (mag niet op open vuur gebruikt worden), een stenen onderstel en brander. Tevens krijg je bij de set 4 Fondue vorken. Een volledige set dus om te gaan kaasfonduen. Het in gebruik nemen van de Fondue set spreekt voor zich en om van je kaasfondue een succes te maken staat er ook een recept in de handleiding.  Dit recept kun je ook terugvinden op mijn website: Kaasfondue klassiek recept. De Boska Fondue set is er in de kleuren blauw en grijs. Extra vorken zijn eventueel ook gewoon via 12cook.com te bestellen. Om de brander te laten werken gebruik je brandgel of brandspiritus. Je kunt de vlam deels afstellen door te schuiven met het hendeltje, waardoor er juist meer of minder zuurstof bijkomt.

Boska

De Fondue set is van het merk Boska. Boska is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van kaas gerelateerde artikelen. Van kaasfondue, kaasschaaf, kaaskruller,  kaassplank tot kaasmaakte (om je eigen kaas te maken). Kijk voor het assortiment op de Boska pagina van bol.com.

Conclusie Boska Fondue Set

De Boska Fondue set  is een fijne set waarvan je nog tientallen jaren kunt genieten van een kaasfondue met vrienden, familie of lekker romantisch met zijn tweeën. De Fondue set is gemakkelijk in gebruik en doet precies waarvoor je hem hebt aangeschaft; namelijk de kaasfondue warm houden.

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kwaliteit
Levensduur
Prijs

Recent Posts

Review | De Eden Classic Damast messen

De eerste stappen van vrijwel ieder gerecht begint met het snijden. Althans als je met verse ingrediënten aan het koken bent. Een onmisbare hulpmiddel in...

Langzame of snelle stofwisseling?

Nu je een beetje op de hoogte bent van de juiste portiegrootte blijft het toch lastig om te bepalen wat je nu per dag...

Risotto met boerenkool en rookworst

In de winter staat bij menigeen een boerenkoolstamppot met rookworst op tafel. En dit recept is daar eigenlijk...