Review | Boska Fondue Set

Van een webwinkel mocht ik deze Boska Fondue set reviewen. Ik word helemaal gelukkig van kaasfonduen, dus ik heb met volle tuigen genoten van de test. Met de komende feestdagen in het vooruitzicht hadden ze de Boska Fondueset verpakt in kerstpapier. Het is erg leuk als een bedrijf een klein beetje extra moeite doet om de klant te verrassen. 

Nu verder over de Boska Fondue set. De set bestaat uit een keramische fonduepan (mag niet op open vuur gebruikt worden), een stenen onderstel en brander. Tevens krijg je bij de set 4 Fondue vorken. Een volledige set dus om te gaan kaasfonduen. Het in gebruik nemen van de Fondue set spreekt voor zich en om van je kaasfondue een succes te maken staat er ook een recept in de handleiding.  Dit recept kun je ook terugvinden op mijn website: Kaasfondue klassiek recept. De Boska Fondue set is er in de kleuren blauw en grijs. Extra vorken zijn eventueel ook gewoon via 12cook.com te bestellen. Om de brander te laten werken gebruik je brandgel of brandspiritus. Je kunt de vlam deels afstellen door te schuiven met het hendeltje, waardoor er juist meer of minder zuurstof bijkomt.

Boska

De Fondue set is van het merk Boska. Boska is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van kaas gerelateerde artikelen. Van kaasfondue, kaasschaaf, kaaskruller,  kaassplank tot kaasmaakte (om je eigen kaas te maken). Kijk voor het assortiment op de Boska pagina van bol.com.

Conclusie

De Boska Fondue set  is een fijne set waarvan je nog tientallen jaren kunt genieten van een kaasfondue met vrienden, familie of lekker romantisch met zijn tweeën. De Fondue set is gemakkelijk in gebruik en doet precies waarvoor je hem hebt aangeschaft; namelijk de kaasfondue warm houden.

 

Misschien vind je dit ook leuk!

Leave a Comment