Home Groente Doperwten Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden

Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden

Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden

0 from 0 votes
Recipe by Rob Rollenberg Course: HoofdgerechtCuisine: HollandsDifficulty: Gemiddeld
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

10

minutes

In dit recept gaan we pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden maken.

Ingredienten

  • Ingrediënten pannenkoekenbeslag
  • 200 gram (boekweit)meel

  • 2 eieren

  • 300 gram melk

  • 2-3 zeezout

  • Ingrediënten vulling
  • 100 gram kikkererwten

  • 3-4 lente-uien

  • 1 paprika

  • 150 gram paddenstoelen

  • 8 snoeptomaatjes

  • 100 gram winterpostelein

  • 0,5-1 rode peper

  • 1 teen knoflook

  • 1,5 theelepel paprikapoeder

  • 1 theelepel kerriepoeder

  • 0,5 theelepel korianderpoeder

  • 2 eetlepels Crème Fraiche

  • Zout & peper

Stappen

  • Snij alle groente alvast fijn. De paddenstoelen, lente-uien, paprika, de rode peper, knoflookteen. Giet tevens de kikkererwten af en snij de tomaatjes in vieren. En spoel de winterpostelein schoon.
  • Maak vervolgens het beslag en meng de kruiden er doorheen.
  • Bak de pannenkoeken. En bak tevens alle groente, behalve de kikkererwten, tomaatjes en winterpostelein met wat zout en peper.
  • Voeg op het laatst de kikkererwten en tomaten toe.
  • En dan is het alweer tijd om de borden op te maken.

Vind je dit recept leuk?

Volg @10xgezonder op Pinterest

Heb je dit recept gemaakt?

Like us on Facebook

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Pasta met gegrilde pompoen en portobello

Een pasta leent zich erg goed om met wat overgebleven groente iets lekkers op tafel te zetten. Deze pasta...

Veilig hardlopen

Het geeft een dubbel gevoel, dat ik een bericht aan het schrijven ben over veilig hardlopen, terwijl ik vorige week nog goed onderuit ging. Tijdens een...
Bloemkool

Bloemkool koken

Ontdek hoe je bloemkool kunt koken in een aantal eenvoudige stappen. Bloemkool is al sinds jaar en dag een bekende wintergroente op...