Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden
Servings
servings
4
Prep time
10
minutesCooking time
10
minutesIn dit recept gaan we pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden maken.
Ingredienten
- Ingrediënten pannenkoekenbeslag
200 gram (boekweit)meel
2 eieren
300 gram melk
2-3 zeezout
- Ingrediënten vulling
100 gram kikkererwten
3-4 lente-uien
1 paprika
150 gram paddenstoelen
8 snoeptomaatjes
100 gram winterpostelein
0,5-1 rode peper
1 teen knoflook
1,5 theelepel paprikapoeder
1 theelepel kerriepoeder
0,5 theelepel korianderpoeder
2 eetlepels Crème Fraiche
Zout & peper
Stappen
- Snij alle groente alvast fijn. De paddenstoelen, lente-uien, paprika, de rode peper, knoflookteen. Giet tevens de kikkererwten af en snij de tomaatjes in vieren. En spoel de winterpostelein schoon.
- Maak vervolgens het beslag en meng de kruiden er doorheen.
- Bak de pannenkoeken. En bak tevens alle groente, behalve de kikkererwten, tomaatjes en winterpostelein met wat zout en peper.
- Voeg op het laatst de kikkererwten en tomaten toe.
- En dan is het alweer tijd om de borden op te maken.
Vind je dit recept leuk?
Volg @10xgezonder op Pinterest
Heb je dit recept gemaakt?
Like us on Facebook