Home Groente Doperwten Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden

Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden

Pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden

0 from 0 votes
Recipe by Rob RollenbergCourse: HoofdgerechtCuisine: HollandsDifficulty: Gemiddeld
Servings
servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

10

minutes

In dit recept gaan we pannenkoeken gevuld met paddestoelen, kikkererwten en kerriekruiden maken.

Ingredienten

  • Ingrediënten pannenkoekenbeslag
  • 200 gram (boekweit)meel

  • 2 eieren

  • 300 gram melk

  • 2-3 zeezout

  • Ingrediënten vulling
  • 100 gram kikkererwten

  • 3-4 lente-uien

  • 1 paprika

  • 150 gram paddenstoelen

  • 8 snoeptomaatjes

  • 100 gram winterpostelein

  • 0,5-1 rode peper

  • 1 teen knoflook

  • 1,5 theelepel paprikapoeder

  • 1 theelepel kerriepoeder

  • 0,5 theelepel korianderpoeder

  • 2 eetlepels Crème Fraiche

  • Zout & peper

Stappen

  • Snij alle groente alvast fijn. De paddenstoelen, lente-uien, paprika, de rode peper, knoflookteen. Giet tevens de kikkererwten af en snij de tomaatjes in vieren. En spoel de winterpostelein schoon.
  • Maak vervolgens het beslag en meng de kruiden er doorheen.
  • Bak de pannenkoeken. En bak tevens alle groente, behalve de kikkererwten, tomaatjes en winterpostelein met wat zout en peper.
  • Voeg op het laatst de kikkererwten en tomaten toe.
  • En dan is het alweer tijd om de borden op te maken.
Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Sla schoonmaken, snijden en bewaren

Sla, bij de één geliefd en de ander gruwelt ervan. Ik kan wel zeggen, dat ik dol ben op alle soorten sla. Met een mooie...
Mandarijnen

Mandarijn

Mandarijnen zijn kleine citrusvruchten die van oorsprong in Oost-Azië worden geteeld. Het is één van de tientallen soorten citrusvruchten en kruisingen tussen...

Een basis-uitrusting in de keuken

Er zijn zoveel kookspullen en keukenaccessoires, maar welke kookspullen moet je nou echt in huis hebben? Welke kookspullen helpen jou sneller te werken...