Welkom op mijn website 10xgezonder.nl. Op mijn website deel ik recepten die minimaal voldoen aan één van de volgende onderwerpen biologischduurzaam of gezonder en voeding en gezondheids gerelateerde artikelen. Daarnaast probeer ik ook om mensen enthousiast te maken om in beweging te komen.

Ik hoop met deze website een steentje bij te kunnen dragen aan een betere gezondheid van de lezers, een betere leefomgeving voor mens en dier (door te kiezen voor duurzame en biologische producten) en natuurlijk te genieten van de verscheidenheid aan recepten

Als voedingsdeskundige / voedingstherapeut probeer ik ook invulling te geven aan de website om mensen te helpen met gewichtsbeheersing (aankomen of afvallen), vermoeidheidsklachten, spijsverteringsproblemen,  te hoog cholesterol, hypoglycemie en suikerziekte, afweerversterking (immuunsysteem) en degeneratieve ziekten (Osteoporose, artritis etc.). Wilt u meer weten over mij kijk dan hier.

Wil je mij volgen dan kan dit via Twitter, Facebook en Pinterest via onderstaande buttons.