Koolsalade of coleslaw iedereen kent dit denk ik wel. Meestal geserveerd als bijgerecht of als vulling bij bijvoorbeeld een broodje shoarma, maar je kan de salade ook als hoofdgerecht eten. Het gerecht is snel te maken als je gebruik maakt van een keukenmachine, dus als je die hebt dan ben eigenlijk zo klaar.
Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.
RELATED ARTICLES
Wortels koken
Het koken van wortels doe je snel en smakelijk in 7 stappen. Wortels hebben van zichzelf een zoete smaak. Daarom wordt het...
Recent Posts
Marokkaanse gehaktballen in tomatensaus met Harissa-saus
Dit recept Marokkaanse gehaktballen in tomatensaus met Harissa-saus zag ik onlangs bij Jamie Oliver langs komen in zijn programma...
Boerenkoolsoep met rookworst en witte bonen
Recept voor Boerenkoolsoep met rookworst en witte bonen. Een echte soep voor in de winter, die je weer...
Platgeslagen gebakken aardappels
Gebakken aardappels kun je op diverse manieren bereiden, van gebakken aardappelblokjes tot aardappelpartjes uit de oven. Met schil...