Home Boekentips Kookboeken voor mannen

Kookboeken voor mannen

Mannen kunnen ook koken (kijk naar mij), maar hebben soms wel wat hulp of inspiratie nodig. Dat is helemaal niet erg, want ook ik doe vaak inspriratie op uit kookboeken. Een paar goede kookboeken is eigenlijk een must voor iedereen die weleens in de keuken staat, want op die manier probeer je af en toe tenminste wat nieuws! Kom uit je dagelijkse sleur van altijd hetzelfde maken en kook snel een echt mannen kookboek. In dit artikel dé top 10 beste kookboeken voor mannen:

Puur koken zonder pakjes

We beginnen met een boek dat een goede basis geeft om lekker te koken, namelijk het kookboek “puur koken zonder pakjes”. Koken zonder pakjes is veel lekkerder en het is vaak ook een stuk goedkoper. Daarnaast is koken zonder pakjes helemaal niet moeilijk en vaak wordt het koken er een stuk leuker van.

Meer informatie over het boek: “Puur koken zonder pakjes”

Lekker Burgerlijk!

Dit is nou wat je noemt een echt mannen kookboek voor een echt mannen gerecht, namelijk de hamburger! “Lekker Burgerlijk!” bevat 35 verschillende homemade hamburgers. Beefburgers, porkburgers, veggieburgers, fishburgers en diverse feestburgers worden overzichtelijk gepresenteerd. Het boek bevat goede recepten, is erg praktisch en bevat mooie foto’s. Wil je aan de slag met zelfgemaakte hamburgers? Dan is dit het boek wat je in de kast moet hebben.

Meer informatie over het boek: “Lekker Burgelijk!”

High protein

Ben je vaak in de sportschool te vinden? Dan is het boek “High protein” geschikt voor jou, want dit kookboek focust zich geheel op eiwitrijk eten. Het boek bevat 56 verschillende recepten die minimaal 25% eiwit bevatten. Ook als je niet (veel) sport kan een eiwitrijke maaltijd ervoor zorgen dat je minder behoefte hebt om te snaaien. Door relatief meer eiwitten te eten, ben je sneller verzadigd.

Meer informatie over het boek: “High protein”

Lekker & simpel – Elke dag

Hou jij niet van lang in de keuken staan? Dat kan en is ook helemaal niet erg, maar ook jij wilt natuurlijk wel lekker eten. Het kookboek “Lekker & simpel – Elke dag” is een kookboek voor simpele, maar voornamelijk ook hele lekkere recepten. Het boek is erg goed ontvangen en is al meer dan 125.000 keer verkocht! Met 4.8 sterren op bol.com is het ook een van de populairdere boeken.

Meer informatie over het boek: “Lekker & simpel – Elke dag”

Weet jij nog goede boeken voor mannen? Laat dan een reactie achter!

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Gebakken aardappelblokjes

Vroeger had ik met voorverpakte krieltjes, aardappelschijfjes of aardappelblokjes, dat ze maar niet gaar werden na het bakken....

Herfst risotto

Dit gerecht Herfst risotto past heel goed bij de herfst. Niet alleen door de kastanje champignons, maar ook...
Kerriesaus zelf maken

Kerriesaus zelf maken

Kerriesaus zelf maken is ontzettend eenvoudig, lekkerder en in een mum van tijd klaar. Ik denk dat de...