Kerriesaus zelf maken is ontzettend eenvoudig, lekkerder en in een mum van tijd klaar. Ik denk dat de benodigde bereidingstijd vrijwel gelijk ligt aan een zakje of pakje kerriesaus. Doordat je zelf na smaak kerriepoeder, zout en peper toevoegt kun je de saus geheel naar eigen smaak maken. Voeg eventueel wat chilipoeder toe om de kerriesaus nog wat pittiger te maken.
Een kerriesaus is heerlijk bij groente en niet alleen bij broccoli en bloemkool. De kerriesaus kan ook heerlijk smaken bij een stukje vlees of vis. Maar goed hoe maak je nu de kerriesaus.
Drie keer de aangegeven hoeveelheid kerrie en niet te zuinig met het zout. Dan is de saus perfect! Lekker bij rijst met kip en groenten.
Heb precies volgens recept gedaan maar helaas niet gelukt, het smaakte heel raar en de saus wou niet binden.
Cuisine Indisch? Je bedoelt waarschijnlijk Indiaas?
Lekker, ik doe er alleen nog extra paprikapoeder mild bij. En een beetje zout
Prima sausje erg lekker bij barbecue