Home Keuken Aziatische recepten Chinese komkommersalade

Chinese komkommersalade

Een frisse Chinese komkommersalade als bijgerecht bij bijvoorbeeld Bami.

Chinese komkommersalade

0 from 0 votes
Recipe by Rob Rollenberg Course: BijgerechtCuisine: AziatischDifficulty: Makkelijk
Servings

4

servings
Kook tijd

10

minutes

In dit recept maken we een eenvoudige Chinese komkommersalade.

Ingredienten

  • 1 komkommer

  • 1 eetlepel witte rijstazijn

  • 1 eetlepel sojasaus

  • Een beetje rode peper

  • Een handje koriander

  • Snufje peper

  • Snufje zout

  • Keukenbenodigdheden:
  • Dunschiller

Stappen

  • Meng de witte rijstazijn met de sojasaus. Voeg vervolgens de peper en zout toe en de koriander en wat fijngesneden rode peper.
  • Met een dunschiller maak je plakken van de komkommer. Doe de net gemaakte saus in een schaaltje en doe daarna de komkommer erbij.
  • Meng alles door elkaar vlak voor het opdienen.

Vind je dit recept leuk?

Volg @10xgezonder op Pinterest

Heb je dit recept gemaakt?

Like us on Facebook

Rob Rollenberg
Rob Rollenberg heeft een fascinatie voor voeding en gezond eten, maar heeft dit niet zijn hele leven gehad. Sterker nog vroeger was hij een slechte eter, maar in de loop van de tijd is dit wel anders geworden. Rob hoopt dat hij mensen geïnspireerd kan raken om te kiezen voor duurzame, gezonde en biologische voeding, maar vooral voor zelfgemaakte lekkere recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Posts

Spruiten uit de oven met parmezaanse kaas

Spruiten, deze groene kooltjes worden niet door iedereen even goed gewaardeerd. Echter is de smaak van de spruiten...

Ovenschotel met pompoen en wortel

Tja, de herfst vraagt om oranje elementen op je bord. Althans, dat vind ik! En gelukkig zijn er ook voldoende...

Pasta pesto met palmkool en tomaatjes

Met een pasta zet je bijna altijd snel een lekker en gezond gerecht op tafel. Zo ook met deze pasta...