Kom meer te weten over

Adverteren

Op 10xGezonder.nl staan recepten die minimaal voldoen aan één van de volgende onderwerpen biologisch, duurzaam of gezonder. Wij staan altijd open voor een vorm van samenwerken, uiteraard moeten wij wel achter het product of de dienst staan.

Reviews

We kunnen in opdracht een (nieuw) product reviewen. Dit product moet wel passen binnen het gedachtegoed van de blog en we reviewen altijd eerlijk, ook al worden we ervoor betaald.

Winacties

Een review kan worden vergezeld met een ‘Winactie’, dit zal de interesse voor het product aanmerkelijk verhogen en het bereik (denk hierbij aan sociale media) vergroten. We verwachten dan ook van de leverancier dat er meer dan één item kan worden weggegeven.

Advertorials

Het is op 10xgezonder.nl ook mogelijk om uw product of dienst via een advertorial onder de aandacht te brengen. De effectiviteit van een advertorial ligt over het algemeen hoger dan bij standaard advertenties. Daar waar standaard advertenties sneller worden genegeerd (Banner blindheid) zullen advertorials juist als redactioneel worden omarmd. Niet elke advertorial komt in aanmerking om op de website te worden geplaatst

Contact

Voor informatie over samenwerking en tarieven, neem gerust contact met ons op via de contact pagina.