Op 10xgezonder.nl staan recepten die minimaal voldoen aan één van de volgende onderwerpen biologisch, duurzaam of gezonder en voeding en gezondheids gerelateerde artikelen. Daarnaast worden lezers enthousiast gemaakt om in beweging te komen.

Advertentieruimte

Op 10xgezonder.nl bieden we advertentieruimtes van verschillende formaten aan via Webads.

Reviews

We kunnen in opdracht een (nieuw) product reviewen. Dit product moet wel passen binnen het gedachtegoed van de blog en we reviewen altijd eerlijk, ook al worden we ervoor betaald.

Winacties

Een review kan worden vergezeld met een ‘Winactie’, dit zal de interesse voor het product aanmerkelijk verhogen en het bereik (denk hierbij aan sociale media) vergroten. We verwachten dan ook van de leverancier dat er meer dan één item kan worden weggegeven.

Advertorials

Het is op 10xgezonder.nl ook mogelijk om uw product of dienst via een advertorial onder de aandacht te brengen. De effectiviteit van een advertorial ligt over het algemeen hoger dan bij standaard advertenties. Daar waar standaard advertenties sneller worden genegeerd (Banner blindheid) zullen advertorials juist als redactioneel worden omarmd.

Informatie over samenwerking en tarieven, neem gerust contact met ons op via [email protected]